• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко: Суспільство очікує від представників усіх гілок влади конструктивного діалогу
    Опубликовано: 2006-01-19 09:06:00

    Під головуванням Президента України Віктора Ющенка проходить засідання Ради національної безпеки і оборони. Його учасники обмінялися думками стосовно загострення суспільно-політичної ситуації в Україні і обговорили головні зовнішні та внутрішні виклики, що стоять сьогодні перед державою та інститутами влади. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Говорячи про проведення спільного засідання Верховної Ради з урядом за участю Президента, Глава держави наголосив, що таке засідання має сенс лише у випадку, якщо воно буде конструктивним. «Українське суспільство чекає від цього засідання конструктивного діалогу між представниками гілок влади, їхньої консолідованої позиції, результативного пошуку компромісу, а не обміну передвиборчими пристрастями та емоціями», – наголосив він.

    В. Ющенко підкреслив, що єдиним шляхом виходу з конфлікту щодо рішення Верховної Ради від 10 січня в політичній і правовій площині має бути розгляд цього питання в Конституційному Суді України. Тому Глава держави наполягає, щоб на спільному засіданні було приведено до присяги суддів Конституційного Суду.

    Віктор Ющенко також наголосив, що це засідання парламенту має проходити у відкритому режимі, аби суспільство з перших вуст почуло позицію керівництва держави щодо нагальних політичних питань. Президент закликає провести результативний діалог, а всім сторонам процесу продемонструвати мудрість, коректність, повагу до суспільства та інститутів влади. Глава держави готовий виголосити свій план взаємодії між гілками влади на час виборчої кампанії і сподівається, що інші сторони готові до діалогу, пошуку компромісу і керуватимуться в цьому процесі інтересами держави й суспільними настроями, а не передвиборчими пристрастями.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.