• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Івано-Франківські варіанти партії Литвина
    Опубликовано: 2006-01-19 11:15:00

    На позачерговій сесії Івано-Франківської обласної ради фракцію Народної партії покинули 3 депутати – Негрич, Вишиванюк та Шинкарук. Вони мотивують свій вчинок незгодою з позицією фракції НП у ВРУ щодо відставки уряду.

    На сесії Івано-Франківської облради члени фракції НП активно засуджували дії Литвина та фракції НП у Верховній Раді. В Івано-Франківську облрада прийняла заяву, в якій вимагає відмінити рішення ВРУ про відставку уряду Єханурова, висловили повну підтримку президента та кабінету міністрів. Це рішення підтримали практично усі фракції (крім фракції Батьківщини Юлії Тимошенко), в тому числі і Народної партії, не зважаючи на те, що їхній лідер Литвин виступає за відставку уряду.

    Народна партія в Івано-Франківській області зараз перебуває на етапі реформування свого складу, на етапі омолодження та оновлення.

    З партії вийшли такі представники старої влади як Вишиванюк, Костюк та інші. Зокрема, демонстративний вихід Вишиванюка з фракції НП в облраді свідчить скоріше не про його вболівання за долю уряду президента і України вцілому, а про намагання повернути собі владу за будь-яку ціну. І тепер, формуючи нову структуру в області – обласну організацію партії «Відродження», він планує перевести туди частину членів Народної партії.

    Очищення обласного осередку НП від представників кучмівського режиму без сумніву позитивно вплине як на її імідж серед виборців, так і на її діяльність. Тепер у партії Литвина не залишилось більше чиновників старої влади, чиє перебування в лавах НП найбільш гостро сприймалось з боку виборців, а відтак зменшувало рівень довіри до партії.

    Віпрогідно, фективність роботи партії також підвищиться. Адже, колишнє керівництво, навчене попередньою владою гарно говорити і нічого не робити, змінилось. Тепер виконуючим обов’язки голови обласної організації НП призначений Олег Бахматюк. До цього часу він був заступником голови обласного осередку НП і керівником виборчого штабу в області. Будучи власником потужної торгової компанії, він має великий досвід керівника. До того ж буде приплив молодих кадрів, оскільки для багатьох перспективних та розумних людей стримуючим фактором до вступу в НП була присутність в обласній організації таких осіб як Вишиванюк, Костюк і їм подібних, які ще раз довели, що вони є більше політиканами, ніж політиками і принцип президента «Не словом, а ділом» залишився для них лише гарним гаслом.

    Обласна організація Народної партії скинула із своїх плечей тягар колишньої влади, продемонструвала тверду позицію щодо підтримки уряду Єханурова. І це без сумніву позитивний крок в її діяльності, який може привести до підвищення рейтингу НП на Прикарпатті. Наразі, згідно з даними соціологічних опитувань, НП Литвина готові підтримати 3-5% жителів Івано-Франківщини.

    Андрій Фінк, "Вголос"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.