• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Гриценко: Допомога Угорщини, Чехії, Словаччини та Польщі - це якраз те, що нам зараз потрібно
    Опубликовано: 2006-01-19 11:41:00

    Сьогодні, 19 січня, у Будапешті міністр оборони України Анатолій Гриценко візьме участь у засіданні міністрів оборони країн Вишеградської четвірки.

    Коментуючи свою участь у засіданні керівник українського оборонного відомства зазначив, що на ній будуть обговорюватися пріоритетні напрями надання допомоги Україні в плані реалізації курсу вступу до НАТО.

    “Ці країни пройшли цей шлях останніми і мають свіжу пам’ять щодо набуття членства, - наголосив Анатолій Гриценко. – Мова йде не про якусь фінансову допомогу. Йдеться про методичну допомогу та про участь експертів у розробці плану дій щодо набуття членства в НАТО, який зараз розробляється в Міністерстві оборони Україн”.

    За словами Анатолія Гриценка, такий план, за попередніми розрахунками, буде складений до кінця березня цього року. До його розробки залучені фахівці Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, а також експерти країн-членів НАТО.

    “Допомога Угорщини, Чехії, Словаччини та Польщі – це якраз те, що нам зараз потрібно, - наголосив міністр оборони України”.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.