• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Гриценко хоче вивчити досвід реалістичного підходу до планування бойової підготовки
    Опубликовано: 2006-01-19 11:46:00

    Анатолій Гриценко: Нам важливо вивчити досвід реалістичного підходу до планування бойової підготовки, на який зараз перейшла Угорщина після вступу в НАТО.

    Про це заявив міністр оборони України Анатолій Гриценко, перебуваючи в Угорщині з триденним офіційним візитом.

    Він зазначив, що після затвердження Указом Президента України Державної програми розвитку Збройних Сил України на 2006-2011 роки, військовим керівництвом держави проводиться дуже серйозна робота для того, щоб довести абсолютно конкретні завдання до кожного полку, бригади.

    Анатолій Гриценко також наголосив, що очевидно буде використаний досвід Угорщини, який полягає в тому, що міністр оборони затверджує статут для кожної окремої військової частини. В цьому документі чітко визначається для чого власне створена, для чого готується і функціонує ця частина, для неї визначається конкретний перелік завдань. Після завершення періоду бойової підготовки вище військове керівництво проводить атестацію і видає сертифікат, що військова частина спроможна виконати поставлені завдання.

    У такому випадку, за словами міністра оборони України, роль вищого політичного керівництва, міністерства оборони буде полягати в тому, щоб чітко визначити ці завдання і забезпечити військовослужбовців належними ресурсами.

    “Якщо цього немає - тоді треба знімати частину завдань. Військові не повинні бути в умовах, коли їм визначають занадто серйозні завдання і водночас не дають відповідного фінансування. Тоді це – не чесно”, - наголосив Анатолій Гриценко.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.