• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко привітав Український народ з Водохрещем
    Опубликовано: 2006-01-19 16:02:00

    Виступаючи сьогодні в столичному парку культури і відпочинку Гідропарк, де відбулося святкування Йордана, Глава держави побажав українцям єдності й родинного тепла. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    «Щоб той острів благополуччя, який починається з родини, завжди був стабільним. Щоб у наших родинах панували гаразди, була злагода, почуття взаємоповаги», – сказав Віктор Ющенко. «Це ті почуття, які завжди давали нам силу, коли потрібно перемагати», – додав він.

    Глава держави закликав українську громаду до єднання і терпимості. «Я щасливий, що ми живемо в гармонії, що біля куполів православних храмів є католицькі, є синагоги. Кожна нація має можливість продемонструвати свою віру і своє відношення до Господа Бога. Це право кожного – бути самим собою», – сказав Віктор Ющенко.

    Після виступу Глава держави взяв участь у святковій молитві, яку провів Патріарх Київський і Всієї Руси-України Філарет. На святі був присутній також мер Києва Олександр Омельченко.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.