• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Цушко допоможе безпритульним дітям
    Опубликовано: 2006-01-19 16:31:00

    У зв`язку із погіршенням погодних умов голова Одеської облдержадміністрації Василь Цушко закликав мешканців області повідомляти у органи влади про місця перебування безпритульних дітей, осіб без визначеного місця проживання та адреси неблагополучних сімей із дітьми, що не можуть самостійно забезпечити тепло у своїх будинках. Зокрема, у зверненні йдеться:

    “На найближчі дні Гідрометцентр прогнозує різке погіршення погодних умов на території Одещини, із заметілями, зледенінням і морозами до мінус 25 градусів. На жаль, у деяких областях України, де уже відбулося зниження температури, не обійшлося без людських жертв.

    Тому звертаюся до Вас із проханням не тільки самим підготуватися до екстремальних для нашого краю температур, але і виявити турботу про людей, що живуть поруч із Вами. Повідомляйте в райдержадміністрації, міські і сільські ради, підрозділи МЧС про відомі Вам місця скупчення безпритульних дітей, осіб без визначеного місця проживання, адреси неблагополучних родин з малолітніми дітьми, що не можуть самостійно забезпечити тепло у своїх будинках. Для них будуть надані місця в соціальних центрах, притулках, дитячих будинках. Усі підрозділи і служби облдержадміністрації будуть оперативно реагувати на ситуацію, що складається, і надавати громадянам усю необхідну допомогу.

    З матеріальними збитками від несприятливих погодних умов ми справимося, головне - не допустити людських жертв!”.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.