• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Будапешт: Вишеградська четвірка підтримала Україну
    Опубликовано: 2006-01-19 17:22:00

    Сьогодні, 19 січня, у Будапешті відбулося засідання кран - членів Вишеградської четвірки, у якому брав участь Міністр оборони України Анатолій Гриценко. Результатом цього засідання стала повна підтримка курсу України на її повноправне членство у Євросоюзі та НАТО.

    Як зазначив глава українського оборонного відомства, під час цієї зустрічі було повністю підтримано напрями реформування Збройних Сил України, які визначила сама Україна і висловлено готовність надати експертну, технічну, методичну та іншу допомогу для того, щоб Україна підготувалася до вступу в НАТО максимально швидко.

    - Вже 30 січня у Києві відбудеться зустріч українських експертів з експертами НАТО для обговорення матеріалів, які підготовлені українськими експертами по розробці проекту плану дій щодо набуття членства у Північноатлантичному альянсі.

    Як повідомив під час прес-конференції Анатолій Гриценко надалі такі консультації будуть відбуватися щотижня для того щоб наприкінці березня цього року на столі вже лежав готовий проект цього плану для прийняття згодом політичного рішення вже за участю країн – членів НАТО.

    - На наш погляд, - зазначив глава українського оборонного відомства, - ключовим моментом може бути зустріч міністрів закордонних справ країн – членів Північноатлантичного альянсу, яка відбудеться у Софії наприкінці квітня (27 – 28 квітня 2006 року). Якщо там буде прийняте позитивне рішення, то Україна могла б розпочати виконання плану дій щодо членства вже з вересня 2006 року.

    Прес-служба МО



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.