• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко підписав низку Законів
    Опубликовано: 2006-01-27 09:07:00

    Президент України Віктор Ющенко підписав Закон № 3297-ІV «Про внесення зміни до статті 11 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування», прийнятий парламентом 10 січня 2006 року.

    З метою ліквідації неузгодженостей між окремими актами законодавства України в частині пенсійного забезпечення осіб начальницького складу Державної фельд'єгерської служби України Законом пропонується з переліку осіб, які підлягають загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню, виключити осіб начальницького і рядового складу зазначеної Служби.

    Президент України Віктор Ющенко підписав Закон № 3303-ІV «Про приєднання України до Конвенції про цивільно-правові аспекти міжнародного викрадення дітей», прийнятий парламентом 11 січня 2006 року з ініціативи Президента України.

    За Законом Україна приєднується до Конвенції про цивільно-правові аспекти міжнародного викрадення дітей. Цілями цієї Конвенції є забезпечення негайного повернення дітей, незаконно переміщених до будь-якої з Договірних держав або утримуваних у будь-якій із Договірних держав та забезпечення того, щоб права на опіку і на доступ до дитини, передбачені законодавством однієї Договірної держави, ефективно дотримувалися в інших Договірних державах. Законом також визначено, що функції із забезпечення співпраці та сприяння співробітництву в межах виконання Конвенції покладаються на Міністерство юстиції України. Водночас Кабінету Міністрів України доручено визначити порядок виконання на території України Конвенції.

    Президент України Віктор Ющенко підписав Закон № 3307-ІV «Про внесення зміни до статті 1 Закону України «Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації»

    Верховною Радою України 11 січня 2006 року після повторного розгляду Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації» прийнято Закон України «Про внесення зміни до статті 1 Закону України «Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації». Законом, що надійшов на підпис (на відміну від його попередньої редакції від 4 жовтня 2005 року), заборона на приватизацію пакета акцій ВАТ «Турбоатом» встановлюється лише на 2006 рік.

    Прес-служба Президента України



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.