• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Павленко: Шанси України виграти тендер на проведення Євро-2012 значно підвищились
    Опубликовано: 2006-01-27 09:39:00

    Шанси України виграти тендер на проведення Євро-2012 значно підвищились – вважає міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко.

    Як відомо, 25 січня 2006 року у м. Ньон (Швейцарія) завершилось перше у 2006 році засідання Виконавчого комітету УЄФА. На засіданні було прийнято рішення провести в Україні фінальні матчі Чемпіонату Європи з футболу 2009 року серед молоді 19 років.

    Прийматимуть молодих футболістів Європи стадіони Донецька та Маріуполя.

    "Подібне визнання з боку УЄФА свідчить про те, що в Україну сприймають не лише як країну, що виховує видатних професійних спортсменів, а й як перспективну державу-організатора. Це є результатом системної роботи у цьому напрямку», - наголосив Юрій Павленко.

    Як зазначив Міністр, проведення у нас фінальних матчів Євро-2009 підвищує шанси України виграти тендер на проведення у нас Євро-2012. “У рамках підготовки до другого етапу тендеру днями Міністерство підписало з корпорацією «HOCHTIEF Construction AG» Протокол намірів щодо організації реконструкції НСК “Олімпійський”. Це свідчення того, що ми робимо конкретні кроки для того, щоб провести Євро-2012 на найвищому рівні, і щоб Україна мала спорткомплекс європейського зразка”, - наголосив Юрій Павленко.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.