• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Відбулось засідання Рівненської міської ради
    Опубликовано: 2006-01-27 09:59:00

    25 січня відбулось четверте пленарне засідання 36-ї сесії Рівненської міськради, на якому затверджено бюджет міста на 2006 р., 9 міських програм, штрафні санкції для водіїв, які порушили правила паркування автомобілів, розглянуто низку земельних питань.

    Депутати більшістю голосів виключили з порядку денного питання про розгляд подання прокурора про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності депутата міськради, начальника ЖКП № 6 М.Полюховича. Разом з тим, міський голова В.Чайка дав доручення начальнику міського управління ЖКГ Ю.Собчуку розрахуватися з бюджетними заборгованостями по ЖКП №6, яким керує М.Полюхович, для того, щоб підприємство мало змогу виплатити заборгованість по зарплаті. Пропозицію внесену депутатом міськради, головою РОО НРУ В.Королюком щодо відкликання секретаря ради Ю.Бідюка із займаної посади підтримало 27 депутатів із 44 присутніх.

     Висловлено думку, що проекту ЗУ „Про надання Рівненській області статусу зони особливого ризику для життя і здоров’я людей, які проживають на її території та зниження тарифів на електроенергію, що споживає населення, як часткову компенсацію цих ризиків”, потребує доопрацювання. На сесії повідомлено про проведення 9-10 лютого українсько-польської конференції щодо створення західного центру кардіохірургії у Рівному.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.