• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Соціальні наслідки оборонної реформи
    Опубликовано: 2006-01-27 12:43:00

    26 січня у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України розпочався дводенний міжнародний семінар тему: “Соціальні наслідки реформування оборонної галузі”, організований Центром ім.Маршалла та Державним департаментом адаптації військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, та конверсії колишніх військових об’єктів.

    Участь у семінарі також беруть представники структурних підрозділів Міністерства оборони України, які опікуються питаннями мінімізації соціальних наслідків оборонної реформи.

    Під час проведення заходу його учасники планують обговорити низку важливих питань, пов’язаних із скороченням чисельності Збройних Сил України та забезпеченням військовослужбовців житлом.

    В ході пленарного засідання учасники семінару заслухають заступника директора Центру ім.Джорджа К.Маршалла від Німеччини, представника Європейського центру досліджень з питань безпеки генерал-майора у відставці доктора Хорста Шмальфельда. Про досвід проведення оборонної реформи у Литві розповість помічник заступника міністра з питань оборонної політики та міжнародних відносин цієї країни пан Кестутіс Паулаускас.

    Крім того, під час семінару передбачені виступи заступника міністра оборони Чеської Республіки з питань особового складу пані Ярослави Пшебілової щодо наслідків скорочення збройних сил, а також директора із стратегічного оборонного аналізу Центру ім.Маршалла доктора філософії Анджея Каркошки, який зупиниться на соціальній ціні перебудови військової галузі.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.