• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко повернув до ВР Закон "Про Фонд державного майна України"
    Опубликовано: 2006-01-27 16:04:00

    Президент України зі своїми пропозиціями повернув для повторного розгляду Верховною Радою Закон «Про Фонд державного майна України», прийнятий парламентом 11 січня 2006 року. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    З огляду на предмет регулювання, основоположними у цьому Законі є питання, пов'язані з повноваженнями Фонду державного майна України у сфері управління об'єктами державної власності. У своїх пропозиціях Президент вказує на невідповідність окремих положень прийнятого Верховною Радою Закону положенням Конституції України, Цивільного і Господарського кодексів України та наголошує на нагальній потребі в законодавчому врегулюванні перш за все питань статусу Кабінету Міністрів України, питань управління об'єктами державної власності, оскільки повноваження Фонду державного майна України так чи інакше пов'язані та залежать від вирішення саме цих питань.

    Пропозиції Президента України під час розгляду зазначеного Закону на пленарному засіданні Верховної Ради України представлятиме міністр юстиції С.Головатий.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.