• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Тернопільській області відзначать річницю бою під Крутами
    Опубликовано: 2006-01-27 16:50:00

    Губернатор Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Стойко підписав розпорядження про відзначення в області 88 річниці бою під Крутами.

    В рамках пропам’ятних урочистостей в обласному центрі, на базі Тернопілського державного економічного університету, 1 лютого, буде організовано концерт для учнівської та студентської молоді.

    Низка дотичних до крутянської конференції, диспутів та тематичних вечорів відбудеться навчальних закладах, бібліотеках, будинках культури та музеях області. Тему бою під Крутами обговорять і громадські організації - учасники круглого столу “Історичні аспекти Крутянської раргедії” запланованого на 31 січня.

    До відзначення річниці звитяжної боротьби та смерті юнаків-крутянців долучаться і молодіжні організації краю.

    Так Спілка Української Молоді в Україні проведе 28-29 січня в приміщеннях колишніх казематів Тернопільського КДБ акцію “Доба – 2006” на знак вшанування пам’ять борців за волю України та з метою переосмислення трагічні сторінки історії українського народу.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.