• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Звернення Віктора Ющенка з нагоди Дня пам'яті Героїв Крут
    Опубликовано: 2006-01-30 09:26:00

    Шановні співвітчизники! Дорогі українці!

    29 січня 1918 року – це унікальна сторінка в нашій історії, яка несе колосальне емоційне та історичне навантаження. Тут невимовний біль втрати тісно переплітається із почуттям гордості за свою націю. 300 прекрасних молодих хлопців свідомо пішли назустріч смерті. В один день сиротами стали сотні матерів, батьків, сестер. Але я переконаний, що під Крутами Україна не втратила, а здобула.

    Серед снігів Чернігівщини українці виграли одну з масштабних битв – за право на власну свободу і незалежність. Вони довели, що Українська держава є і буде, допоки на цій землі стоїть наймолодший з її курсантів.

    Переконаний – скільки би років не минуло, українці знову і знову повертатимуться до подій того періоду. В них ми черпаємо бажання гідно жити й натхненно творити. Вони спонукають нас на подвиги. Упевнений, що приклад Героїв Крут згадувався молодим українським хлопцям і дівчатам, коли вони оголосили війну нечесній владі. Сьогодні я пишаюся, що належу до такої величної нації.

    Українська влада і народ повинні вийти єдиним фронтом на захист національних інтересів України. Я закликаю наших політиків бути виваженими, а громадян – мудрими. В єдності наша сила.

    Слава Україні! Героям слава! Слава кожному з вас!

    Прес-служба Президента України



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.