• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Червоненко очолив виборчий список до Запорізької облради
    Опубликовано: 2006-01-30 10:21:00

    "В нелегких випробуваннях ми - як політична сила - стаємо міцнішими і мудрішими", - такими словами відкрив третю конференцію Запорізької обласної організації Політичної партії "Народний Союз Наша Україна" її голова Юрій Артеменко.

    "Результати соціологічних досліджень, проведених авторитетними агенціями по всій Україні, показують зростання рейтингу Виборчого блоку «Народний Союз Наша Україна». Це - кредит довіри виборців, і нам його треба нарощувати кожного дня", - сказав він.

    На конференції були затверджені виборчі списки кандидатів в депутати Запорізької обласної ради, до яких увійшли 75 найавторитетніших та найвпливовіших "нашоукраїнців" з Запоріжжя та всіх районів області.

    Перша п’ятірка списку:

    1. Червоненко Євген Альфредович, член Політичної ради Партії, голова Запорізької облдержадміністрації.

    2. Путнокі Олександр Юліусович, член Запорізької обласної ради Партії, заступник голови правління-технічний директор ВАТ "Запоріжсталь".

    3. Березовський Юрій Петрович, член Запорізької обласної ради Партії, лідер фракції НСНУ в Запорізькій обласній раді, голова Веселівської районної партійної організації.

    4. Манжура Валентина Миколаївна, член Запорізької обласної ради Партії, заступник керівника Запорізького обласного виконкому НСНУ.

    5. Шаповаленко Віктор Вікторович, член Запорізької обласної ради Партії, голова Пологівської районної партійної організації.

    Коментуючи списки, учасники конференції наголошували на відкритості та прозорості їхнього формування, у противагу кулуарним домовленостям, які, на жаль, притаманні на сьогодні багатьом нашим політичним опонентам. Юрій Артеменко також відзначив, що прохідні номери та рейтинги - лише абстрактні і досить непостійні цифри. І завдання партійних організацій в тому, щоб змінити їх на користь помаранчевих сил.

    Прес-служба НСНУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.