• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Рівненщина ухвалила резолюцію щодо звільнення Червонія
    Опубликовано: 2006-01-30 10:24:00

    Сьогодні Рівненська обласна міжпартійна конференція Блоку "Наша Україна" прийняла резолюцію щодо напруженої політичної ситуації в Рівненській області. Головною причиною виникнення такої ситуації делегати конференції вважають політику, яку проводить голова Рівненської обласної державної адміністрації Василь Червоній. Резолюція містить звернення делегатів до Президента з проханням звільнити Василя Червонія з посади губернатора області.

    Повний текст Резолюції

    Резолюція

    Рівненської обласної міжпартійної конференції

    Блоку «Наша Україна»

    Ми, делегати Рівненської обласної міжпартійної конференції, констатуємо, що на сьогодні у Рівненській області спостерігається напружена політична ситуація. Головна причина цього - політика, яку проводить голова Рівненської обласної державної адміністрації Василь Червоній.

    Систематичний тиск на ЗМІ, релігійна нетерпимість, авторитаризм та нехтування елементарними демократичними процедурами, розправи над політичними опонентами - ось стиль «діяльності» рівненської обласної влади і її керівника - Василя Червонія.

    «Наша Україна» -- це блок помаранчевого Майдану, авангард команди народного Президента Ющенка. Тому ми не можемо допустити, щоб рівненчани сприймали політику Президента Ющенка через «криве дзеркало» «діяльності» Василя Червонія і його політичних поплічників.

    Оскільки напередодні парламентських виборів в рівненській області головою обласної державної адміністрації Червонієм створені всі передумови для використання ним адміністративного ресурсу в інтересах однієї політичної сили, ми звертаємося до Президента Ющенка з проханням звільнити Василя Червонія із займаної посади і вберегти область від ганьби використання адміністративного ресурсу та антидемократичних дій.

    Від делегатів Рівненської обласної міжпартійної конференції.

    Прес-служба НСНУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.