• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • До Алчевська звідусіль прибуває допомога
    Опубликовано: 2006-01-30 11:11:00

    За розпорядженням Президента України Віктора Ющенка, 28-го січня до Алчевська вирушає допомога з усіх регіонів України: спеціалісти та необхідна техніка. Зокрема, тільки „Укрзалізниця” направила в «замерзаюче» місто 1200 високваліфікованих фахівців, з яких уже прибули більше 400 чоловік.

    За словами керівника оперативного штабу МНС, директора Департамента цивільного захисту населення і територій генерал-лейтенанта Григорія Марченка, протягом доби прибудуть усі ремонтні бригади і тоді можна буде визначити, в які терміни буде ліквідована надзвичайна ситуація.

    Зварювальники, електрики та інші фахівці, котрі приїхали до Алчевська, розміщуються на базі міського Будинку ветеранів (МНС завчасно забезпечило його ліжками, матрацами та ковдрами), а також у школах. Організоване гаряче харчування робітників і рятувальників. Вони готові допомагати місцевим жителям стільки часу, скільки буде потрібно для відновлення умов нормальної  життєдіяльності.

    Силами МНС у місті розгорнуті та функціонують 15 пунктів обігріву, з них три пересувних. На кожному з них здійснюється харчування задіяного на роботах особового складу, а за необхідністю і жителів міста. До пунктів обігріву вже звернулися біля 1000 осіб. Разом із тим, з метою надання допомоги та перевірки стану пожежної безпеки працівниками МНС, представниками Червоного Хреста та відділу соцзахисту населення міськради здійснений обхід більше 900 помешкань, в яких проживають інваліди та малозахищені громадяни. Якщо ситуація складна, старих і кволих людей переміщують до лікарні або ж забезпечують засобами опалення.

    Крім того, 6 мобільних опергруп з числа співробітників МНС і МВС ведуть патрулювання вулицями міста. Завдяки цьому врятовані від переохолодження 30 громадян.

    Ситуація в Алчевську перебуває під особистим контролем керівника МНС Віктора Балоги. 

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.