• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Бюджет Тернополя не прийняли через те, що депутати міськради не зібрались на сесію
    Опубликовано: 2006-01-30 11:27:00

    У зв’язку з необхідністю термінового прийняття бюджету Тернополя на 2006 рік міський голова Тернополя Богдан Левків оголосив про скликання сесії Тернопільської міськради у суботу, 28 січня. Однак через відсутність кворуму сесія не відбулась. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили 30 січня у прес-службі міськради.

    Так, із 42 депутатів Тернопільської міськради на 10.00 ранку (час початку сесії) у сесійній залі зареєструвалось тільки 10 депутатів. На 11.00 годину ранку їх зібралось 18. Із невідомих причин інші депутати не з’явилися на сесію.

    Як зауважив Богдан Левків, ситуація, що склалась із неприйняттям бюджету-2006, ускладнить фінансове становище міста. Це означає, що усі бюджетні організації будуть фінансуватись за бюджетом-2005, який на 10% менший від цьогорічного. Відповідно, це зумовить проблеми з виплатою зарплати працівникам бюджетної сфери, оплатою за енергоносії комунальними установами.

    "Західна iнформаційна корпорація"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.