• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Полохало: Путін – один з найвидатніших світових політтехнологів ХХ-ХХІ століття
    Опубликовано: 2006-01-30 11:32:00

    «Путін – один з найвидатніших світових політтехнологів ХХ-ХХІ століття», – вважає політолог, провідний науковий співробітник Інституту світової економіки і міжнародних відносин Національної академії наук України, шеф-редактор наукового журналу «Політична думка» Володимир Полохало. Про це він повідомив минулими вихідними у Незалежному громадському прес-центрі «Рівненський вибір 2006».

    «У двадцятому столітті найбільший вплив на суспільну думку справили такі політтехнологи як Ленін, Сталін та Гітлер, у кінці ж ХХ – на початку ХХІ століття на світову арену вийшли Берлусконі та Путін, – зазначив Володимир Полохало. – Як і на президентських виборах, у результатах цьогорічного вибору українців дуже зацікавлена Росія, тож наразі стаємо свідками чергових «російсько-українських парламентських виборів – 2006». Наразі наш північний сусід має широкі можливості для інформаційного тиску через широке коло проросійських ЗМІ в Україні».

    «Що ж до адмінресурсу, то на цих виборах він не буде застосований так масово і брутально, як це було під час президентської кампанії, – вважає Володимир Полохало, – оскільки лідери перегонів – БЮТ, ПР та НСНУ створюють досить високий ступінь конкуренції».

    "Західна iнформаційна корпорація"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.