• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Бутенка призначено директором Держзв’язку
    Опубликовано: 2006-01-30 11:46:00

    Колишній генеральний директор Українського об'єднання електрозв'язку «Укртелеком» Георгій Бутенко був призначений директором Державного департаменту з питань зв'язку та інформатизації (Держзв’язку). Про це сказано в постанові Кабінету Міністрів України від 25 січня 2006 року № 64 «Про призначення Бутенка Г.Г. директором Державного департаменту з питань зв'язку та інформатизації».

    Бутенко стояв біля витоків об 'єднання регіональних підприємств електрозв'язку в Українське об 'єднання електрозв'язку «Укртелеком» (з 1993 року по 1996 рік), до 1998 року очолюючи «Укртелеком». В 1998 році Бутенко, після рішення Кабміну про реорганізацію об'єднання і перетворення його в Українське державне підприємство електрозв'язку «Укртелеком», несподівано, без оголошення причин, був звільнений.

    Георгій Бутенко народився 1948 року в с. Орловка Кримської області. Закінчив Одеський електротехнічний інститут за фахом «багатоканальний електрозв 'язок». Має науковий ступінь кандидата технічних наук. У галузі зв 'язку працює з 1971 року, пройшов шлях від старшого інженера до генерального директора Українського об 'єднання електрозв 'язку «Укртелеком». В 1998 році його було призначено директором Севастопольської дирекції ВАТ «Укртелеком». З березня 2004 року – директор Департаменту технічної експлуатації телекомунікаційних мереж ВАТ «Укртелеком».

    "Радiо - ЕРА"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.