• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко відбув з робочою поїздкою до Алчевська
    Опубликовано: 2006-01-30 12:52:00

    Президент України Віктор Ющенко відбув з одноденною робочою поїздкою до Алчевська, що в Луганській області. У ході поїздки Глава держави має намір особисто перевірити виконання своїх доручень щодо відновлення теплопостачання у місті. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Планується, що В. Ющенко огляне місце прориву тепломережі та деякі об’єкти теплопостачання Алчевська, зокрема школу та житлові будинки. Також запланована участь Президента у робочій нараді з питань ліквідації наслідків аварії, яка відбудеться в приміщенні ВАТ «Алчевський металургійний комбінат».

    У поїздці Президента супроводжують міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Павло Качур, міністр вугільної промисловості Віктор Тополов, заступник Глави Секретаріату Президента України Анатолій Матвієнко.

    26 січня Уряд прийняв рішення про виділення з резервного фонду бюджету коштів на ліквідацію наслідків аварії. Перший транш вже склав 2,5 мільйона гривень.

    За дорученням Президента України до Алчевська 26 січня для ознайомлення із ситуацією на місці була відряджена урядова група, у складі якої туди виїхав міністр з питань надзвичайних ситуацій Віктор Балога. За результатами роботи групи буде остаточно визначено суму коштів, необхідних для надання допомоги місту. Також місце аварії відвідав міністр охорони здоров’я Юрій Поляченко. Планується візит до Алчевська Прем’єр-міністра України Юрія Єханурова.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.