• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Житомирщина відрядила бригаду фахівців на допомогу Алчевську
    Опубликовано: 2006-01-30 14:17:00

    27 січня на адресу голови Житомирської облдержадміністрації надійшла урядова телеграма за підписом Прем’єр-міністра України Юрія Єханурова щодо надзвичайної ситуації, яка склалася в м.Алчевську Луганської області: "…Залишилося без теплопостачання 602 багатоквартирних будинки, в яких мешкає понад 75 тис. осіб. З метою надання допомоги та якнайшвидшого відновлення теплопостачання та інших систем життєзабезпечення прошу… у дводенний строк сформувати та відрядити з кожного регіону бригади фахівців для проведення зварювальних та сантехнічних робіт, забезпечивши їх необхідним обладнанням та витратними матеріалами…".

    28 січня до м.Алчевська була відправлена перша така бригада спеціалістів Житомирської області у складі 11 осіб: керівник групи – В.Зубрицький, заступник начальника управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації; заступник керівника групи – О.Куліковський, полковник внутрішньої служби, начальник управління цивільного захисту ГУ МНС України у Житомирській області; слюсарі та зварювальники Бердичівської міської аварійно-рятувальної служби, ВАТ "Житомиргаз", ЗАТ "Житомирхарчомаш", водії ВАТ "ЕК "Житомиробленерго" та ПП "КУЯТ В.Г.".

    Керівникам групи дано доручення забезпечити телефонний зв’язок робітників із сім’ями, у разі виникнення будь-яких побутових проблем – звертатись безпосередньо до першого заступника голови облдержадміністрації або начальника управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

    У напутньому слові перший заступник голови облдержадміністрації В.Загривий зазначив, що в Алчевську вже працюють чотири бригади з найближчих до Луганщини областей, Закарпаття планує відправити на допомогу майже 100 спеціалістів. Житомирщина також у найближчі дні сформує ще одну, чисельнішу бригаду. До речі, Володимир Загривий звернувся до представників ЗМІ з проханням розповсюдити таку інформацію: "Приймаються заявки фахівців – зварювальників, слюсарів, сантехніків, які хочуть допомогти у проведенні відновлювальних робіт в м.Алчевську Луганської області. Звертатися за телефонами: (0412) 37-14-66, 41-34-90".

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.