• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Відбулася розширена нарада керівного складу цивільної оборони Чернігівської області
    Опубликовано: 2006-01-30 15:28:00

    30 січня в облдержадміністрації за участю в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Г.Василенка та заступника міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи В.Колоші відбулася розширена нарада керівного складу цивільної оборони області, на якій підбито підсумки роботи у 2005 році та визначено завдання на поточний рік.

    Виступаючи, зокрема, зазначали, що торік зусилля місцевих органів виконавчої влади спрямовувалися на підвищення рівня захищеності населення та територій від надзвичайних ситуацій.

    Виконано комплекс економічних, організаційно-технічних та інших заходів, однак їх виконання стримувалося суб’єктивними та об’єктивними факторами, серед яких: недостатнє фінансування цільових програм, спрямованих на запобігання виникненню надзвичайних ситуацій; недосконала структура управління цивільного захисту на територіальному рівні тощо. Тому в 2006 році цим та багатьом іншим питанням планується приділити велику увагу і спрямувати кошти на вирішення нагальних проблем.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.