• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Павленко вшанував пам'ять загиблих під Крутами
    Опубликовано: 2006-01-30 15:30:00

    Цього року пам'ять загиблих під Крутами прийшла вшанувати найбільша кількість людей. На велелюдному мітингу-реквіємі виступили представники українського Уряду віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко, міністр у справах сім’ї та молоді Юрій Павленко.

    У своєму виступі Юрій Павленко згадав історичні події 1918 року, зазначивши: “Українцям треба бути справді українцями і гордитися цим. Тоді, дев'ятого лютого армія Муравйова прорвалась до Києва і розстрілювала киян тільки за те, що ті говорили українською мовою чи носили вуса. Звичайно сьогодні загроза не мілітарна, а ідеологічна. Треба протистояти експансії, треба бути разом, задля того, щоб бути сильними, щоб вистояти. Як вистоювали наші українські герої, герої Крут”. Під час мітингу учасники поклали до меморіалу квіти від Президента України та Уряду.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.