• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Янукович таки зможе балотуватися
    Опубликовано: 2006-01-31 10:02:00

    Вiктор Янукович не буде знятий з виборчих перегонів, незважаючи на сфальшовані документи про скасування судимостей. Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ України. А тим часом лідер Партії регіонів називає інформацію про підроблені документи “чорним піаром”.

    Віктор Янукович може балотуватись у Верховну Раду, попри підтверджений факт фальшування документів про зняття судимостей. Як повідомило агентство Інтерфакс-Україна, про це заявила у понеділок прес-секретар міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Інна Кисіль. Посилаючись на слова міністра, прес-секретар зауважила: “в будь-якому разі, судимості Януковича погашені за строком давності”. А відтак факт підробки документів про їх скасування не завадить йому брати участь у виборах. “Він не буде знятий з перегонів – це однозначно”, заявила Кисіль.

    Прес-секретар міністра повідомила також, що експертизу згаданих документів проводив Державний експертно-криміналістичний центр при МВС. “Експертиза засвідчила – документи про зняття судимостей підроблені”, -- заявила прес-секретар.

    Лідер Партії регіонів відреагував на таке повідомлення, назвавши інформацію про сфальшовані документи “чорним піаром”. “Це чорний піар, спрямований проти мене і моїх виборців”, -- заявив Віктор Янукович у понеділок на прес-конференції в Миколаєві. Як він сказав, “Я людина законослухняна і не вчинив нічого такого, що порушувало б виборче законодавство”.

    Нагадаю – про поновлення кримінальної справи за фактом фальсифікації документів про зняття судимостей з Віктора Януковича минулого тижня повідомив нашоукраїнець Роман Зварич. Тоді ж міністр внутрішніх справ Юрій Луценко зробив заяву про те, що підтверджений факт фальсифікації документів може позбавити Януковича права брати участь у перегонах. Нагадаю також – лідер Партії регіонів двічі був засуджений і відбув покарання за крадіжку і розбій – у 68-у і сімдесятому роках. Обидві судимості згодом було знято.

    newsVOAcom



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.