• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Їх розшукують під мікроскопом?
    Опубликовано: 2006-01-31 11:42:00

    Борис Колесников нарешті позбавив Донецьку обласну раду й тутешній осередок Партії регіонів статусу «безголових».

    Своєрідною родзинкою суботньої конференції обласної організації Партії регіонів стала поява на людях її лідера і голови Донецької обласної ради Бориса Колесникова. Як відомо, неофіційний статус «безголової» і облрада, і осередок ПР на досить тривалий час отримали внаслідок перебування свого керівника за гратами та в лікувальному закладі. Знаючі люди стверджували, що «нема дурних» - пан Колесников повернеться до публічної діяльності вже після 26 березня й отримання мандата народного депутата.

    Однак якийсь тиждень тому його заступник по партії та облраді Анатолій Близнюк авторитетно заявив, що Колесников уже вийшов на роботу. Зважаючи, що до 1 квітня таки ще далеченько, журналісти кинулися перевіряти цю інформацію. Однак у прес-службі обласної ради спростували повернення керівника на робоче місце, хоча й запевнили, що він почне працювати ось-ось. А потім з'явилось суттєве доповнення - мовляв, швидше за все, після перебування на лікарняному Колесников одразу піде у відпустку.

    Поки ж партійний ватажок взяв участь у конференції обласної організації ПР і, зрозуміло, подякував за підтримку своїм однопартійцям та всім землякам. Зокрема, мешканцям Донеччини Борис Колесников вдячний за те, що вони, попри заяви влади, «навіть під мікроскопом не знайшли бандитів у списках Партії регіонів». А щодо свого недавнього минулого, та й нинішнього непевного стану до завершення офіційного розслідування своєї справи Колесников не має наміру щось коментувати: «Не хочу відбирати хліб шоумена у міністра внутрішніх справ». Щоправда, при цьому «донецький політв'язень» додав - у Генпрокуратури України, мовляв, нині є всі документи, щоб кинути за грати й отих «шахраїв-потерпілих», і їхніх міліцейських спільників, серед яких є навіть «менти» з генеральськими погонами.

    Зрозуміло, партійний форум в театрі опери й балету збирали не тільки для того, аби дати нагоду підлеглим побачити й почути свого ватажка. Конференція затвердила свій список кандидатів до Донецької обласної ради. До першої п'ятірки увійшли екс-»губернатор» Донеччини і нинішній «зам» Колесникова Анатолій Близнюк, олімпійська чемпіонка з гімнастики Лілія Подкопаєва, голова обласної ради ветеранів Олександр Сергієнко, міський голова Донецька Олександра Лук'янченко та гірник шахти «Північна» Микола Гриньов.

    На тлі з'яви на людях довгоочікуваного Бориса Колесникова на другий план відійшла навіть участь у конференції лідера ПР Віктора Януковича. Хоча він теж за наріканнями на адресу керівників-правоохоронців до кишені не ліз. Як неважко здогадатися, «двічі несудимий» не в захваті від недавніх заяв своїх опонентів про фальсифікацію документів, що ними колись із Януковича зняли судимості. Само собою, дісталося й усій нинішній владі - за угоду з Росією по газу. Проте цього разу екс-»ядиний», слава Богу, вже не запевняв, як раніше, що це зроблено з єдиною метою - дестабілізувати ситуацію, зірвати вибори і не пустити його до влади.

            "Україна Молода "



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.