• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Із чорного піару стартувала виборча кампанія у Харкові
    Опубликовано: 2006-01-31 12:47:00

    Жителі спальних районів міста уже кілька днів знаходять у своїх поштових скриньках листівки, надруковані, нібито, від імені чинного мера Володимира Шумілкіна, та - міськвиконкому. Городян закликають оплачувати комунальні послуги за новими тарифами (хоча їхнє подорожчання призупинили до рішення суду).

    Натомість обіцяють: або заохочувальну лотерею із призами, або - суд! Листівка надрукована без вихідних даних, на дешевому папері. Міськрада запевняє, що до цього непричетна, а у штабі одного із конкурентів Шумілкіна на крісло мера, зауважують: час усім кандидатам підписати Меморандум "Про чесні вибори".

    Одночасно із цією листівкою харків’яни купами вигрібають із своїх поштових скриньок інші: на одній - відома гігієнічна фірма рекламує лідерку одного з виборчих блоків, інша - пропонує туристичні мандрівки місцями тюремної слави одного із лідерів опозиції.

    Лідер партії “Трудова Україна” Валерій Коновалюк заперечує, що очолювана ним партія є своєрідним політичним “проектом влади”, яка має на меті “розчленувати біло-блакитних”. Подібні закиди він назвав частиною кампанії з дискредитації партії. Він вважає, що ситуація навколо “Трудової України” є прикладом того, “якою не повинна бути українська політика”.

    Телеканал 1+1



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.