• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Останній шанс для "Росукренерго" і "Нафтогаза України"
    Опубликовано: 2006-01-31 12:51:00

    Відповідно до січневої угоди, якщо документи не підпишуть - уже завтра Москва матиме всі підстави припинити постачання газу Україні. Напередодні прем’єр Юрій Єхануров заявив - СП створять лише після презентації швейцарської компанії у Києві. Навіть якщо спільне підприємство створять сьогодні - газ для України таки може подорожчати.

    Про це повідомив виконавчий директор "Росукренерго" Олег Пальчиков в ефірі одного з українських телеканалів. Він пояснює - 95 доларів - ціна, що складається з вартості і російського, і азійського газу. А за останній, мовляв, Москва не відповідає - і він цілком здатен підскочити в ціні. На гаманцях пересічних українців паливна невизначеність не відіб’ється. Національна Комісія регулювання електроенергетики скасувала своє попереднє рішення підвищити тарифи для населення на електрику та тепло, і залишила їх на рівні 99-го року.

    Телеканал 1+1



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.