• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Манчуленко побореться за крісло голови Чернівецької облради
    Опубликовано: 2006-01-31 14:07:00

    «Поганий той солдат, який не мріє стати генералом. Не скажу, що крісло голови обласної ради – це моя блакитна мрія, але все можливо», – заявив 29 січня під час прес-конференції за підсумками обласної конференції Української народної партії з висунення кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради народний депутат, голова облорганізації УНП Георгій Манчуленко. У майбутній раді партія має намір співпрацювати з »Нашою Україною» та блоком ПРП-Пора. Це ж саме стосується й кандидатури Чернівецького міського голови. За словами Георгія Манчуленка, обговорення кандидатури на посаду міського голови триває і, можливо, УНП не матиме свого кандидата, але буде вести переговори з НСНУ та іншими, в кого буде достойний кандидат.

    Георгій Манчуленко сподівається, що після виборів створиться «помаранчева» коаліція – як у Верховній раді, так і на рівні місцевих рад. При цьому народний депутат виключив можливість блокування з силами, які не підтримують діючого Президента України.

    Обласна конференція УНП затвердила список кандидатів до обласної ради. Очолив його народний депутат Георгій Манчуленко. У п’ятірці списку заступник голови облорганізації УНП Микола Кушнір, начальник управління у справах сім’ї та молоді Василь Паламар і начальник обласного управління освіти Валерій Крамар, а також підприємець-фармацевт Ярослав Музика з Хотина.

    Заставнівська районна делегація поставила під сумнів прозорість формування списків УНП до обласної ради, оскільки її претендент №1 до списку кандидатів до обласної ради підприємець Радиш опинився аж на 41-му місці у загальному списку. Після тривалих дискусій його пересунули на 19-ту позицію.

    Конференція затвердила також списки до районних рад та прийняла звернення до інших політичних сил демократичного спрямування про узгоджені дії під час виборчої кампанії.

    "Західна iнформаційна корпорація"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.