• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Росія почула від грузинського керівництва одні плювки
    Опубликовано: 2006-01-31 14:34:00

    Росія отримала від грузинського керівництва одні плювки на свою адресу в той час, як російські фахівці відновлювали при тридцятиградусному морозі підірваний газопровід, заявив Володимир Путін на прес-конференції в Кремлі.

    Відповідаючи на запитання грузинської журналістки про те, з чим пов'язане охолодження у відносинах РФ і Грузії, президент Росії сказав, що це пов'язано «із здатністю окремих політичних діячів у Грузії адекватно сприймати ситуацію у взаємовідносинах», повідомляє РІА «Новості».

    "Ну, сталося лихо. Наші фахівці вдень і вночі працювали в горах при тридцятиградусному морозі. А що ми почули з боку грузинського керівництва? Одні плювки. І громадяни Грузії мають усвідомити, що така політика у відношенні Росії не поліпшить становище рядового грузина. Відповідальність за це несе грузинська влада», – сказав Путін.

    "Радiо - ЕРА"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.