• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Жванія: "Луганщина замінована проблемами"
    Опубликовано: 2006-01-31 16:55:00

    Нинішня трагедія в Алчевську- це результат багаторічної балаканини про "пророблену роботу", заявив член політради «Нашої України», куратор Луганської області від «Нашої України» Давид Жванія.

    "Область буквально замінована проблемами, що збиралися десятиліттями, не тільки в ЖКХ, але й в охороні здоров'я, освіті, екології, охороні праці на шахтах і т.п.", - сказано в його заяві.

    Жванія вважає верхом цинізму те, що мера Алчевска і його заступників немає на робочих місцях, коли Алчевск замерзає.

    "І саме ці люди представляють тих самих "колишніх", що сьогодні хочуть здаватися опозицією, масштаб мислення якої так і залишився - 1:100000", - сказав він.

    Жванія критикує лідера обласної організації Партії Регіонів Олександра Єфремова, що запропонував відправити в Алчевськ замість матеріальної допомоги омбудсмена Ніну Карпачову.

    "Дійсно, коли немає здорових ідей, починають ділитися хворими", - сказав він.

    "Утім, не дивно, що такі заяви робить людина, "кредитна історія" якої, до всього іншого, багата лобіюванням інтересів компанії "ІТЕРА" (тієї самої , котру хотіла бачити посередником у постачанні газу з Росії Тимошенко) і заморожуванням розвідки і видобутку газу в Луганській області . Така дружня спайка між тими, що "паралельно йдуть" і "учорашніми" у комерції і політиці не випадкова - сьогодні вони хоробро коментують газову проблему", - відзначає Жванія.

    Зараз, за його словами, в Алчевську йде локальна ліквідація наслідків катастрофи.

    "Наша Україна" відправила в Алчевськ один мільйон гривень, десант слюсарів столичної "Ленінської кузні", Луганського патронного заводу й інших підприємств... Губернатор Луганщини Геннадій Москаль особисто проводить "розмінування" проблем міста й області . Кардинальне реформування системи житлово-комунального господарства повинне покласти кінець нескінченним зимовим авралам", - сказав Жванія.

    Прес-служба НСНУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.