• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сіленков виступив на сесії обласної ради
    Опубликовано: 2006-02-08 16:57:00

    Сьогодні голова Херсонської обласної державної адміністрації Борис Сіленков виступив на сесії обласної ради зі звітом щодо виконання бюджету, програм соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області і делегованих повноважень за 2005 рік. Депутати затвердили виступ голови обласної державної адміністрації.

    “Це мій перший звіт перед громадою області. В подальшому будуть звіти і за 2006, і за 2007 роки, і так до 2009 року. Рік 2005 був роком добрих справ і народної влади”, - зазначив Борис Сіленков.

    “Ми з впевненістю говоримо, що сьогодні влада повернулася обличчям до людей. Ми навчилися бачити людей, ми навчилися їх чути і розуміти, і не лише в кабінетах. Щире бажання влади допомогти людям у вирішенні їх нагальних проблем повертає довіру людей до неї. Працюючи в районах, протягом року ми відчували підтримку жителів області, їх розуміння, їх допомогу. А чи були недоліки? Були! І для тих людей, яких, за моєю інформацією, підготували на виступ із критикою губернатора і його команди, я готовий дати відповіді.

    В цьому році у нас з вами ще дуже багато непростих справ. В березні 2006 року буде презентуватися унікальний проект реконструкції Херсонського нафтопереробного заводу.

    Але найголовніший результат роботи обласної, районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, депутатів усіх рівнів минулого року полягає у тому, що мешканці Херсонщині побачили і зрозуміли, що навіть така спустошена область як Херсонщина, котра завжди вважалася збитковою та дотаційною, може розвиватися за рахунок власного потенціалу. І цей потенціал може бути досить потужним. Підсумки виконання соціально-економічної програми розвитку області за 2005 рік – тому приклад.

    Влада і громада – діємо разом”, - сказав він.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.