• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сташевський зустрівся з Ердоганом Ішджаном
    Опубликовано: 2006-02-22 09:49:00

    Відбулась зустріч Першого віце-прем’єр-міністра України Станіслава Сташевського з Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні Ердоганом Ішджаном.

    Під час зустрічі обговорювались питання двостороннього співробітництва в економічній сфері, а також проблеми, які стоять на шляху активізації інвестиційної діяльності в Україні. В цьому зв’язку відзначено про зацікавленість турецької компанії щодо участі в конкурсі на розробку родовищ корисних копалин, а також про бажання турецької сторони залучитись до процесу розбудови сприятливого інвестиційного клімату в Україні.

    Учасники зустрічі відмітили достатньо високий обсяг товарообігу між двома країнами, що становить близько 2,6 млрд.дол.США, та висловили сподівання щодо його подальшого збільшення. Сприяти цьому, на думку співрозмовників, має активний політичний діалог між двома країнами.

    Також були детально розглянуті питання співпраці в сфері туризму та інтенсифікації контактів між діловими колами України та Туреччини.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.