• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Поляков відвідав Севастополь
    Опубликовано: 2006-02-22 09:52:00

    Під час робочої поїздки до Автономної Республіки Крим перший заступник міністра оборони України Леонід Поляков відвідав Севастополь. Тут він виконав приємну місію і вручив ордери і ключі від 45 квартир військовослужбовцям місцевого гарнізону. Будинок-красень у бухті Козача по вулиці, що носить символічну назву Військових будівельників, найближчим часом заселять офіцери, прапорщики та мічмани, які проходять службу у частинах і на кораблях Військово-Морських Сил ЗС України.

    Виступаючи на урочистому мітингу з нагоди введення будинку в експлуатацію, Леонід Поляков зазначив, що такі події з врученням ордерів і ключів від власного житла стали вже доброю традицією і незабаром повинні втратити присмак неординарності, перетворившись на закономірність. Він тепло подякував представникам Державного підприємства Міністерства оборони України „Кримвійськбуд” за якісне і вчасне виконання робіт.

    За словами першого заступника глави оборонного відомства, протягом найближчих днів у декількох гарнізонах Криму буде введено в експлуатацію 485 квартир, що стане хорошим подарункам військовослужбовцям до Дня захисника Вітчизни. Керівництво Міноборони й надалі робитиме все можливе, щоб житлова проблема якомога менше турбувала військовослужбовців.

    “Сьогодні на рівні Президента України розглядається питання щодо шефства окремих міст і областей нашої держави не тільки над кораблями Військово-Морських Сил Збройних Сил України, а й над їх береговими та військово-повітряними частинами, - сказав Леонід Поляков. – Це сприятиме вирішенню соціальних проблем військовослужбовців, які проходять службу в Криму”.

    У свою чергу глава Севастопольської міської держадміністрації Сергій Іванов у своєму виступі на мітингу зауважив, що, оцінюючи перспективи будівництва житла у Севастополі, можна з упевненістю сказати, що це питання тут вирішується краще ніж у будь-якому регіоні України. Враховуючи те, що на сьогоднішній день забудовано лише 11 відсотків земель, що належать місту, у подальшому органи місцевої влади всіляко сприятимуть у відведенні землі під забудову квартир для військовослужбовців.

    Після урочистої церемонії вручення ключів та ордерів Леонід Поляков відповів на запитання журналістів. Зокрема, щодо перспектив окремої бригади морської авіації, котра дислокується у Сакському районі, він зазначив, що завдяки ритмічному і повному фінансуванню це з’єднання досягло значних успіхів у бойовій підготовці.

    Найближчим часом планується відремонтувати кілька літаків, які цього потребують. А головне, що морські льотчики менше будуть відволікатися від виконання службових обов’язків через невирішеність житлової проблеми, оскільки квартирне питання у Сакському гарнізоні найближчим часом буде зняте з порядку денного.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.