• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Митні переходи на українсько-польському кордоні будуватимуть за гроші Євросоюзу
    Опубликовано: 2006-02-22 10:44:00

    Додаткові митні переходи на українсько-польському кордоні в частині Львівської області будуватимуть за гроші Євросоюзу. Такої домовленості досягнуто між Польщею та Україною, про це у вівторок повідомив губернатор Львівщини Петро Олійник. З подробицями - Галина Стадник:

    У березні у Львові заплановано провести засідання польсько-української міжурядової групи з транскордонного співробітництва, каже Олійник. Предметом обговорення буде реконструкція та будівництво пунктів пропуску. Зараз на Львівщині діють чотири митні переходи, і три з них потребують модернізації та покращення інфраструктури.

    Реальна картина така, каже губернатор, що Україна не заклала в бюджеті жодної копійки на пункти пропуску, тому роботи відбуватимуться за гроші європейських структур: “Ні однієї копійки українська сторона за митні переходи не заплатить, ніяких кредитів не братиме. Ми повинні скористатися моментом, і використати фінансові можливості інших держав, фонди Євросоюзу”, зауважив Олійник. Вже досягнуто домовленість про будівництво поляками двох нових переходів та реконструкцію трьох. Вартість робіт близько 40 мільйонів євро.

    "Німецька хвиля"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.