• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Івано-Франківський суд визнав дії міського голови неправомірними
    Опубликовано: 2006-02-22 13:59:00

    Вчора Івано-Франківський міський суд розглядав справу щодо дій мера міста Шкутяка, який, порушуючи основні права і свободи людини, щоб не допустити реєстрації ініціативної групи по збору підписів за проведення Всеукраїнського референдуму щодо вступу України в НАТО та ЄЕП, відкликав документи з ЦВК.

    Суд позов задовільнив, визнавши бездіяльність міського голови неправомірною та за обов’язок визнав направити документи з Всеукраїнського референдуму для реєстрації в ЦВК.

    Нагадаємо, 2 лютого, внаслідок антиконституційних дій мера Івано-Франківська представник ініціативної групи по проведенню референдуму в м. Івано-Франківськ Романко В.М. вніс до суду адміністративний позов до міського голови міста Шкутяка з вимогою визнати перебіг розгляду та тривалу бездіяльність мера щодо подання документів ініціативної групи на реєстрацію до ЦВК неправомірними та зобов’язати негайно направити документи з Всеукраїнського референдуму у ЦВК.

    "NATO-НЕТ!"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.