• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко: Створення передвиборчої коаліції має відбуватися з урахуванням позицій усіх сторін
    Опубликовано: 2006-02-22 14:46:00

    Створення перед парламентськими виборами коаліції політичних сил має відбуватися з урахуванням позицій усіх учасників і не може починатися з одностороннього кроку, переконаний Президент Віктор Ющенко. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    «Тема порозуміння ніколи не може починатися з одностороннього кроку, який не враховує позиції інших учасників коаліції. Я думаю, не з цього треба починати», – сказав сьогодні Президент у розмові з журналістами, відповідаючи на запитання, як він оцінює одноосібне підписання Юлією Тимошенко власного варіанту коаліційної угоди. «Ніякої долі в такого документа не буде, я переконаний», – сказав Глава держави.

    При цьому Віктор Ющенко наголосив, що він як Президент України «не є учасником жодних угод, що стосуються виборів 26 березня цього року».

    Звертаючись до журналістів та громадськості, Глава держави закликав їх якомога ширше інформувати виборців про політичні блоки та особи кандидатів у народні депутати. При цьому Президент попросив ЗМІ «уникати спекуляцій довкола передвиборних «піарних» ходів». На переконання Президента, громадяни повинні знати, «які політичні сили несуть порозуміння, консолідацію, а які несуть авантюризм і завжди стоятимуть на цій позиції».

    Водночас Президент запевнив, що не сумнівається – «рано чи пізно український парламент прийде до політичної консолідації». Це буде орган, у якому працюватимуть кілька політичних сил. Вони об’єднаються в коаліцію, на базі якої буде формуватися стабільний уряд, переконаний В. Ющенко.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.