• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Рада ратифікувала договір про співробітництво між Україною і Таджикистаном
    Опубликовано: 2006-02-22 15:03:00

    Договір про дружбу і співробітництво між Україною і Республікою Таджикистан регулює взаємовигідне та всебічне співробітництво в галузі торгівлі, економіки, науки і технологій, освіти, охорони здоров'я, туризму та спорту на основі принципів рівності та взаємної заінтересованості.

    Договір передбачає розширення договірно-правової бази, яка стимулюватиме розвиток торгівлі, встановлення контактів між державними та приватними підприємствами, організаціями і фірмами двох держав відповідно до чинного законодавства кожної із сторін.

    Відповідно до Договору Україна і Таджикистан тісно співпрацюватимуть у сфері боротьби зі злочинністю, тероризмом, нелегальною міграцією, наркоманією, незаконним обігом наркотичних і психотропних речовин та прекурсорів, контрабандною діяльністю і незаконним вивозом культурних, історичних та археологічних цінностей.

    Прес- служба ВРУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.