• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко відвідав курортне містечко Буковель
    Опубликовано: 2006-02-27 09:18:00

    Президент України Віктор Ющенко на Івано-Франківщині відвідав курортне містечко Буковель, де ознайомився з планом розвитку курорту, а також із перспективами розвитку ВАТ «Укрнафта» на 2006-2015 рр. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Про розвиток курорту Главі держави розповів директор ТзОВ «Скорзонера», яке володіє лижним курортом «Буковель», Олександр Шевченко. За його словами, заплановано, що курорт зможе одночасно обслуговувати близько 30 тисяч туристів. До семи гірськолижних підйомників додадуть шість нових, а загальна довжина лижних трас має скласти 53 кілометри. Розвиток курорту, до якого залучені українські інвестори, дасть можливість створити близько дев'яти тисяч робочих місць.

    Нові робочі місця в регіоні обіцяє створити й ВАТ«Укрнафта». Із планом розвитку компанії на 2006-2015 роки Президента України ознайомив голова правління ВАТ «Укрнафта» Ігор Палиця. За його словами, компанія має достатній потенціал для розширення видобутку нафти та планує впроваджувати сучасні технології для розвідки нових родовищ. В «Укрнафті» вважають, що збільшення видобутку української нафти зможе компенсувати зростання цін на енергоносії в комунальному секторі для малозабезпечених верств населення.

    І. Палиця також розповів про плани розвитку мережі автозаправок, яка належить «Укрнафті», що також дасть змогу створювати нові робочі місця в регіоні. На сьогодні мережа нараховує 588 заправок.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.