• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко закликає відмовитися від спекуляцій
    Опубликовано: 2006-02-27 16:33:00

    Президент України Віктор Ющенко закликає відмовитися від спекуляцій на тему цукрової кризи, яка начебто існує в Україні. Про це він сказав сьогодні у інтерв’ю журналістам у Вінниці, де перебуває з одноденною робочою поїздкою. На думку Президента, з огляду на потенціал виробництва цукру в Україні та обсяги його споживання можна зробити висновок про «досить оптимальний баланс цукру в державі». Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    В. Ющенко нагадав, що протягом останніх трьох місяців 2005 року в Україні було вироблено 1 мільйон 600 тисяч тонн цукру. «Якщо говорити про дефіцит, то мова може йти про 150-200 тисяч тонн, не більше», – сказав Президент. На переконання Глави держави, із врахуванням тих експортно-імпортних відносин, що склалися сьогодні у сільському господарстві та харчовій промисловості, можна говорити, що Україна має досить збалансований цукровий ринок. Водночас, Президент зазначив, що останнім часом можна говорити про «некоректну поведінку деяких учасників цього ринку, особливо оптових».

    На думку Віктора Ющенка, спекуляції навколо теми так званої цукрової кризи, які повторюються з року в рік, пов’язані із рядом причин, зокрема, недобросовісною конкуренцією. Президент висловив переконання, що вирішенням цих питань має активніше займатися місцева влада та Антимонопольний комітет України.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.