• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Керівники військових відомств України і Польщі провели переговори
    Опубликовано: 2006-02-28 14:26:00

    Сьогодні, 28 лютого, в рамках візиту в Україну Президента Республіки Польща пана Леха Качинського до Києва прибула польська військова делегація на чолі з Міністром Національної оборони Республіки Польща паном Радославом Сікорським.

    До складу польської військової делегації також увійшов тимчасово виконуючий обов’язки начальника Генерального штабу Війська Польського генерал броні Мечислав Ченюх.

    Сьогодні ж відбулася зустріч віч-на-віч Міністра Національної оборони Республіки Польща пана Радослава Сікорського з Міністром оборони України Анатолієм Гриценком.

    В ході зустрічі сторони обговорили стан та перспективи розвитку двосторонніх відносин у галузі оборони. Зокрема, щодо підготовки середньострокових програм двостороннього співробітництва, участі підрозділів збройних сил двох держав у багатонаціональних проектах – створенні спільного українсько-польсько-шведського проекту з підготовки військовослужбовців до участі у миротворчих операціях, проведенні українського-польсько-британського тактичного навчання аеромобільних підрозділів “Козацький степ” тощо.

    Також керівники військових відомств обговорили стан створення спільного українсько-польсько-литовського миротворчого батальйону “УкрПолЛитбат” та можливість залучення підрозділів Військової служби правопорядку ЗС України до складу міжнародного батальйону військової поліції.     

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.