• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Бій за мера
    Опубликовано: 2006-02-28 16:12:00

    Представник УНП кинув виклик «синьому» мерові Донецька як самовисуванець. Поміж усіх 14 претендентів на посаду міського голови Донецька найсерйознішими конкурентами, певно, вважаються тільки двоє - нинішній мер Олександр Лук'янченко та заступник голови облдержадміністрації Олександр Клименко. Перший презентує «стару» владу, бо й на ці вибори йде від Партії регіонів. А його опонент асоціюється із «новою» владою, представники якої у Донецьку та області перебувають тільки на півдорозі до тієї ж влади.

    Прикметно, що класичного протистояння між непримиренними «біло-синіми» та «помаранчевими» тут фактично немає. Адже попри те, що лідер обласної організації Української народної партії Олександр Клименко і фігурує серед кандидатів у народні депутати від УНБ Костенка-Плюща, на вибори мера він пішов як самовисуванець.

    Як розповів журналістам Олександр Клименко, кілька партій пропонували йому свою підтримку та виборчий «дах», однак він вважає, що майбутній керівник міста повинен спиратися на підтримку не однієї партійної сили, хай навіть найпотужнішої, а всіх городян, незалежно від політичних уподобань. І саме такий підхід не роз'єднуватиме донеччан за партійними кольорами, а навпаки, згуртовуватиме навколо вирішення тутешніх економічних та соціальних проблем.

    А ще, змоделювавши недалеке майбутнє, 40-річний кандидат у нардепи й на посаду мера зробив свій вибір на користь міської посади. Тобто у разі подвійної перемоги Клименко готовий відмовитись від депутатського мандата і зосередитися на роботі в Донецьку. Утім подібний поствиборчий розклад поки з розряду фантастики, насамперед зважаючи на великий рейтинг теперішнього міського голови Донецька від «Регіонів» Олександра Лук'янченка. Зате Олександрові Клименку тепер пророкують крісло голови Донецької облдержадміністрації, яке знову й знову хитається під нинішнім «губернатором» Вадимом Чупруном.

            "Україна Молода "



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.