• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кириленко відвідав Львівщину
    Опубликовано: 2006-02-28 16:53:00

    28 лютого 2006 року в рамках підготовки до відзначення 150-річчя від дня народження Івана Франка Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленкоздійснив робочу поїздку на Львівщину.

    Під час візиту він провів робочу нараду в Нагуєвичах, батьківщині письменника, де нині знаходиться музей Івана Франка, зокрема, кузня батька поета та сімейна садиба.

    Також віце-прем’єр ознайомився із ходом ремонтно-реставраційних робіт у Львівському літературно-меморіальному музеї Івана Франка та провів нараду за участі голови Обласної державної адміністрації Петра Олійника.

    „Разом з представниками місцевої влади ми обговорили питання підготовки до святкування цієї знаменної дати, - повідомив В’ячеслав Кириленко, - Президент України Віктор Ющенко приділяє велику увагу відзначенню цього ювілею, і ми маємо докласти всіх зусиль, щоб гідно відзначити 150-річччя від дня народження Івана Франка - це має стати цікавою подією не тільки для франкознавців, але й для усіх українців”.

    Як зазначив Віце-прем’єр, відповідно до затвердженого Кабміном плану заходів з підготовки та відзначення 150-річчя від дня народження Івана Франка нагадувати про цю дату та розповідати, чим важливий та великий Франко будуть, зокрема, сучасні відео- та радіоролики.

    „Окреме важливе питання - прокладання туристичних маршрутів до пам’ятних місць, пов’язаних з ім’ям Франка, та створення туристичної інфраструктури”, - наголосив В’ячеслав Кириленко.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.