• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Катерина Ющенко взяла участь у круглому столі
    Опубликовано: 2006-03-06 14:15:00

    Пані Катерина Ющенко взяла участь у круглому столі на тему «Роль українського жіноцтва у творенні сучасної історії». Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко взяла участь у круглому столі на тему «Роль українського жіноцтва у творенні сучасної історії».

    У заході взяли участь понад 80 жінок з усіх регіонів України, які зробили вагомий внесок у розвиток культури, мистецтва, підприємництва, освіти, медицини, громадського та політичного життя.

    У своєму вітальному слові пані Катерина Ющенко зазначила, що метою круглого столу було обговорення питань, «які важливі для нас, жінок, і для всіх громадян України». «Нас 27 мільйонів, і нас також турбують питання достойного працевлаштування і освіти, охорони здоров’я, економічного розвитку», – зазначила вона. Пані Катерина Ющенко наголосила, що для успішного вирішення поставлених завдань жінкам необхідно об’єднатися. «Разом ми можемо зробити багато, оскільки, попри всі наші регіональні відмінності, ми всі дбаємо про те, щоб наша країна була заможною, цивілізованою, і щоб в ній було добре жити всім – і маленькій дитині, і пенсіонеру», – сказала вона.

    Під час круглого столу були обговорені питання адекватності дій влади в умовах зростання ролі жіноцтва, формування соціальної політики держави з урахуванням інтересів жіноцтва, можливості поєднання успішної кар’єри та сімейних обов’язків, захисту прав жінок. Перед учасниками заходу виступили віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко, народний депутат України пані Ксенія Ляпіна, президент Міжнародного жіночого правозахисного Центру «Ла Страда – Україна» пані Катерина Левченко.

    Після закінчення круглого столу учасники заходу відвідали концерт «Освідчення в коханні» у Національній опері України.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.