• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко провів робочу нараду з представниками хімічної промисловості
    Опубликовано: 2006-03-10 16:06:00

    Президент Віктор Ющенко взяв участь у робочій нараді з представниками хімічної промисловості України, яка відбулася в Сумах у приміщенні ВАТ «Сумихімпром». Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Глава держави закликав учасників засідання протягом семи днів внести свої пропозиції та виробити спільну концепцію розвитку хімічної галузі. Через сім днів вона має бути затверджена на наступній нараді у Секретаріаті Президента. Над розробкою концепції працюватимуть керівники хімічних підприємств, представники галузевих міністерств і відомств, НАК «Нафтогаз України», Державного комітету з енергозбереження, науковці.

    Одним із пунктів цієї концепції, за словами Глави держави, має стати раціональне використання вітчизняної сировини та залучення до виробництва її альтернативних видів.

    Учасники наради також обговорили підсумки роботи хімічної галузі у 2005 році, окремі проблеми та перспективи розвитку хімічного комплексу, зокрема впровадження технологій енергозбереження.

    У нараді взяли участь Олександр Баранівський, міністр аграрної політики, Володимир Шандра, міністр промислової політики, Анатолій Матвієнко, заступник Глави Секретаріату Президента, Ніна Гаркава, голова Сумської ОДА.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.