• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Буняк знову став мером Львова
    Опубликовано: 2006-03-13 12:17:00

    Любомир Буняк дотримав свого слова і сьогодні вранці прийшов до міської ради у статусі чинного міського голови. «Ситуація у мерії стабільна, відбувається звичайна робота», – заявив в.о. міського голови Львова Зеновій Сірик після зустрічі за закритими дверима з Любомиром Буняком.

    З.Сірик повідомив, що він залишається виконувати обов’язки міського голови, водночас Л.Буняк, вважаючи подання прокурора від 3 березня остаточним, теж перебуває на своїй посаді у статусі міського голови. Сьогоднішній робочий день Л.Буняк розпочав о 8.00, однак звичну понеділкову оперативну нараду він довірив провести першому заступнику Василю Кравціву. Л.Буняк зазначив, що весь сьогоднішній день він присвячує спілкуванню з журналістами. На 14.00 год. призначено проведення прес-конференції.

    Як заявив Л.Буняк, звільняти він нікого не збирається, однак наголосив, що звільнення Василя Лозинського і створення виконавчого комітету є нелегітимними. Своєю чергою, З.Сірик беззастережно не вважає протест прокурора остаточним рішенням. Питання щодо розгляду протесту прокурора буде внесено в порядок денний сесії у четвер, 16 березня.

    Депутати можуть або задовольнити протест прокурора, або відхилити. На доказ стабільності ситуації в мерії, З.Сірик пообіцяв провести завтра традиційний вівторковий брифінг.

    "Західна iнформаційна корпорація"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.