• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сендак атакує
    Опубликовано: 2006-03-24 16:08:00

    Погрози голови Львівської обласної ради Михайла Сендака стосовно блокування рахунків комунального телебачення “Львів-ТБ” учора не справдилися.

    Михайло Дмитрович вирішив зробити “хід конем” і припинив фінансування заробітної плати генеральному директорові телекомпанії Михайлові Хвойницькому.

    Крім цього, голова ОДА вирішив, що рада не фінансуватиме закупівлю нового обладнання для “Львів-ТБ”. Відповідне розпорядження він підписав учора у другій половині дня.

    У коментарі “Газеті” Михайло Сендак зазначив, що решта працівників телекомпанії отримуватимуть зарплату, і “Львів-ТБ” працюватиме без проблем у звичайному режимі.

    – Я на їхньому боці, бо розумію, що працівники хотіли б, аби все було нормально, але їх “нагинають”, – аргументував свою “великодушність” Михайло Сендак.

    Перейти в контрнаступ, за словами Михайла Дмитровича, змусило те, що його знову не пустили в ефір телебачення під час запису програми “Телерада”. До речі, на неї може потрапити будь-який депутат Львівської обласної ради.

    – Я був у телецентрі разом зі своїм заступником Ігорем Держком, але двері в студію були зачинені, – обурювався Михайло Дмитрович. І додав, що він знову зробить спробу потрапити в ефір “Львів-ТБ”.

    Заяву пана Сендака, мовляв, працівників “Львів-ТБ” “нагинають”, завідувач творчого відділу телекомпанії Володимир Моісєєв назвав нісенітницею. А генеральний директор “Львів-ТБ” Михайло Хвойницький відмовився коментувати заяву Михайла Сендака, хоча зауважив, що дії голови облради – незаконні та зумовлені бажанням зробити собі рекламу перед виборами.

    "Львівська Газета"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.