• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На веб-порталі Мінбуду почне діяти інтерактивна рубрика "Діалог з міністром"
    Опубликовано: 2006-04-05 11:04:00

    Міністерство будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства повідомляє, що з 10 квітня на інформаційному веб-порталі Мінбуду за адресою www.minbud.gov.ua почне діяти інтерактивна рубрика «Діалог з міністром».

    Перша он-лайн прес-конференція Міністра будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Павла Степановича Качура відбудеться з 11.00 до 13.00 в понеділок 10 квітня.

    Також прес-служба Мінбуду інформує, що протягом квітня заплановано провести он-лайн прес-конференції заступників Міністра:

    14 квітня з 10.00 до 12.00

    Заступника Міністра Семчука Григорія Михайловича, який відповідатиме на питання щодо реформування житлово-комунального господарства та законодавчого забезпечення функціонування підприємств житлово-комунального комплексу.

    21 квітня з 10.00 до 12.00

    Заступника Міністра Казмірука Юрія Йосиповича, який відповідатиме на питання, стосовно містобудівної діяльності, розроблення генеральних схем планування міст, правил забудови міст, удосконалення дозвільних процедур у будівництві, будівельного контроль за будівництвом, охорони та реставрації пам’яток архітектури та містобудування.

    28 квітня з 10.00 до 12.00

    Першого заступника Міністра Беркути Анатолія Всеволодовича.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.