• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Вибори в Сімферополі перенесені
    Опубликовано: 2006-04-05 11:45:00

    У Криму Сімферопольська територіальна виборча комісія визнала недійсними результати виборів міського голови і призначила нову дату голосуванняЗа рішенням тервиборчкому, повторні вибори мера Сімферополя відбудуться 28 травня нинішнього року. Результати голосування 26 березня скасували, зважаючи на рішення місцевого суду Залізничного району Сімферополя, який відновив у списку кандидатів на посаду міського голови прізвище депутата Верховної Ради Криму Олександра Гресса.

    У день виборів Сімферопольський тервиборчком скасував його реєстрацію кандидатом у мери, але частина дільничих комісій не викреслила прізвище Олександра Гресса. Місцева преса вважала Гресса фаворитом виборчої кампанії. Він подав до суду і виграв справу. Також недійсними визнали вибори мера тервиборчкоми Черкас та Знамянки - райценру Кіровоградщини.

    “Радіо Свобода”



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.