• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Єхануров незадоволений роботою донецького губернатора
    Опубликовано: 2006-04-05 14:06:00

    Керівник уряду Юрій Єхануров викликає на килим голову Донецької облдержадміністрації Вадима Чупруна та його заступника з питань економіки та фінансів.

    Донеччина – найгірша за підсумками роботи першого кварталу. Дісталось також на горіхи Державній податковій адміністрації. А ось митницею Юрій Єхануров задоволений. Міністра фінансів Віктора Пинзеника попросили звернути увагу на чорнобильців та виконати з ними усі соціальні розрахунки – напередодні 20 річниці Чорнобильської трагедії.

    Сьогодні урядовці мають розглянути ще 70 питань, тож засідатимуть без перерви, хіба що на чай. Юрій Єхануров, керівник Кабінету Міністрів України: «Ми не будемо чекати 28, наступного засідання Кабміну, доповідь вашого першого заступника і керівника робочої групи по Донецькій області. Я думаю, що голів адміністрацій вже пора третій конверт витягувати».

    "НТН"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.